Home » Onze producten

logo-bijonz-webtest2

Welkom Bij Onz. Bij Onz op Ameland. Of je nu een pannenkoek of een ijsje komt scoren bij ‘t Baken, van een heerlijk diner wilt genieten bij restaurant Boerenbont of even aanschuift op het gezellig verwarmde terras van Binnen; je bent Bij Onz. En Bij Onz zit je goed.
Drie verschillende restaurants, maar met één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Van het kopje koffie in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond. Dat is ons credo en daar doen we alles voor. De chef achter de kachel en de jongens en meiden “voor”. Volgende keer weer Bij Onz…?

achtergronden4

Ameland InZicht
Het glossy magazine van, voor en over Ameland verschijnt drie keer per jaar, is overal op het eiland verkrijgbaar en natuurlijk ook Bij Onz. Ben je op de vaste wal? Bestel het magazine dan eenvoudig via de webshop van de VVV Ameland. Je lijfblad liever thuis op de mat, dat kan ook. Neem een abonnement, zo hoef je niks meer van je favoriete eiland te missen.

uitgever:
Henk Huizinga

Tel: 06 20264319 
info@aizmagazine.nl
www.aizmagazine.nl

website mockup2

De B is van Binnen én van… Bordeaux. De beroemde, weelderige geboortestreek van onze huiswijnen. Wit, rood en rosé. Beauty’s zijn het, alle drie. Ze vormen een eigentijdse collectie die precies Bij Onz past. Fris, soepel en karaktervol. Met een intense, aromatische smaak die je bijblijft.

Voor die momenten om in te lijsten. Daarom serveren wij onze eigen wijnen. Vanuit een gerenommeerd Frans wijnhuis  de Waddenzee over, op reis naar Ameland. Speciaal geselecteerd en gebotteld voor Restaurant Binnen. Dat proef je. Een mooie, uitgebalanceerde mix van de fijnste druiven uit de Bordeaux: Sauvignon Blanc en Muscadelle (wit), Merlot en Cabernet Sauvignon (rood, rosé).

Gulle, levendige wijnen voor elk ogenblik, gezelschap of gerecht. De verkoelende rosé die zo makkelijk wegdrinkt bij een proeverij van voorgerechtjes. Wit genoegen bij ‘n verse tonijnsteak van de grill. Of een stoere rode die de kalfsoester begeleidt. Vraag Bij Onz gerust om advies!

Smaak Beleving met een grote B. Je drinkt ‘m exclusief Bij Onz. Binnen. Of buiten natuurlijk, op het terras. Flesje voor het thuisfront mee? Da’s nog eens een origineel souvenir. Voor de oppas van de kat. Of bewaar ‘m lekker zelf. Voor dat volgende bijzondere moment.

website mockup3

Bij Onz drink je koffie van het huismerk. Amelander koffie. Exclusief gemaakt voor onze restaurants Binnen, Boerenbont en ’t Baken. Wij serveren ‘m medium roasted, toegankelijk voor iedereen. En voor de fijnproevers van onze espresso en andere specials nog een tikje donkerder gebrand. Koffie die een trotse eigen naam draagt: Bij Onz.

Koffie met pit. Duurzaam geteeld. Verantwoord verpakt. Daar houden we van Bij Onz. Met een eigen label dat ook als product de markt op gaat. “Bij Onz” bonen- en filterkoffie als Amelandsouvenir mee de boot op. En omdat er altijd wat te wensen moet blijven, dromen wij al van eigen kop en schotels, ook te koop voor onze klanten.