Home » Onze producten » Wijn

logo-bijonz-webtest2

De B is van Binnen én van… Bordeaux. De beroemde, weelderige geboortestreek van onze huiswijnen. Wit, rood en rosé. Beauty’s zijn het, alle drie. Ze vormen een eigentijdse collectie die precies Bij Onz past. Fris, soepel en karaktervol. Met een intense, aromatische smaak die je bijblijft.

Voor die momenten om in te lijsten. Daarom serveren wij onze eigen wijnen. Vanuit een gerenommeerd Frans wijnhuis  de Waddenzee over, op reis naar Ameland. Speciaal geselecteerd en gebotteld voor Restaurant Binnen. Dat proef je. Een mooie, uitgebalanceerde mix van de fijnste druiven uit de Bordeaux: Sauvignon Blanc en Muscadelle (wit), Merlot en Cabernet Sauvignon (rood, rosé).

Gulle, levendige wijnen voor elk ogenblik, gezelschap of gerecht. De verkoelende rosé die zo makkelijk wegdrinkt bij een proeverij van voorgerechtjes. Wit genoegen bij ‘n verse tonijnsteak van de grill. Of een stoere rode die de kalfsoester begeleidt. Vraag Bij Onz gerust om advies!

Smaak Beleving met een grote B. Je drinkt ‘m exclusief Bij Onz. Binnen. Of buiten natuurlijk, op het terras. Flesje voor het thuisfront mee? Da’s nog eens een origineel souvenir. Voor de oppas van de kat. Of bewaar ‘m lekker zelf. Voor dat volgende bijzondere moment.